På denne side er referencer og udtalelser fra mennesker der har brugt min hjælp. Nogle vi være anonymiseret.

 

 

 

Modtaget d. 09.10.20

 

Det kan være svært at finde den "rigtige" til at guide en, når man først er "faret vild".......Men jeg var så heldig at finde den "sti", som førte til Peder. Jeg følte mig straks tryg ved at han "tog min hånd" og viste mig vejen igen....Det var, som om han kendte min "kurs" på forhånd.... Jeg bruger det "kort" han gav mig og er utrolig glad for at vide, hvor jeg skal gå hen, hvis jeg farer vild igen! Tusind tak for det Peder. Kh Helle Malmros. ps. Jeg var ramt af stress.

 

 

 

Modtaget d. 30.08.20

 

    Hej Peder

 

Mit forløb sammen med dig er svært at beskrive med få ord, for der kan siges meget godt om og til dig. Men der er tre ord der kommer til mig som med din hjælp har fået en særlig betydning

 

  1• tro.  På mig selv og jeg ikke altid er for meget

  2• håb om at jeg kan fastholde mit selvværd, som du på din rolige og kærlige måde har skubbet til

 3•kærlighed til livet og til dem som er omkring mig

 

 For dette vil jeg gerne af hele mit hjerte sig tak

 Du er et helt fantastisk menneske og super god til det du gør.

Jeg giver dig mine varmeste anbefalinger.

                Vh Louise

 

 

Modtaget d. 22.05.20

 

Jeg mødte Peder på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg følte, at jeg var ved at drukne. Hans hjælp blev min livline, og i det helt rette tempo kom jeg tørskoet på land igen.
Igennem hele forløbet her, har jeg følt mig tryg og forstået, hvilket har givet mig troen på og lysten til livet og kærligheden tilbage.
P.

 

 

 

 

Modtaget d. 13.05.20

 

 

 

Jeg kom til Peder med et ønske om støtte og vejledning i en vanskelig livssituation.

 Hos Peder oplevede jeg at blive mødt med stor varme, omsorg og forståelse. Jeg følte mig set, som det almindelige sårbare menneske jeg er inde under alle mine roller som medarbejder, kollega, veninde, bestyrelsesmedlem, datter, søster, mor, moster, mormor og kæreste.

 Vi fik hurtigt talt os frem til, hvad der var/er de største udfordringer i mit liv, og Peder støttede mig fint i at få indsigt i og erkendelse af mine uheldige vaner og psykiske mønstre.

Forsigtigt, blidt og kærligt fik han "skubbet" mig i en mere sund og livsnær retning, og nu er jeg mere realistisk omkring mine egne ressourcer og behov for hvile og rekreation. Jeg har bl.a. lært, at det er ok at sige "Nej" til opgaver og personer, som jeg ikke har ressourcer og overskud til at udføre eller være sammen med.

 

Og ikke mindst - AT JEG ER GOD NOK PRÆCIS SOM JEG ER.

 

Tusind TAK for gode samtaler i en grundstemning af tryghed, fred og ro. 

Venlig hilsen B.

 

 

 

 

Modtaget d. 03.03.20

 

Hej Peder

Jeg skriver lige til dig for at aflyse min tid i næste uge. Jeg mærker ikke ret meget til min angst i øjeblikket og er blevet rimelige god til at sige fra og trække vejret. Nogle dage kan det godt føles svært og som om der er uro i kroppen men så lukker jeg øjnene og finder ud af hvad der røre sig lige nu, nogle dage trækker jeg stikker ud for at få ro på mig selv. Så tusinde tak for hjælpe det har været fantastisk for mig at lære om mig selv og tage kampen op. Hvis jeg får behov for hjælp ringer jeg.


Vh J.

 

 

 

Modtaget d. 19.02.20

 

Peder, du forstod at få noget til at ske i hovedet på mig, således at jeg er et bedre sted efter samtalerne.

Du forstod at bibringe mig en forståelse og accept af min situation og de blokeringer, der fyldte mig.

Samtidig havde du en indføling i den smerte, jeg befandt mig i. Jeg følte mig tryg i samtalerne med dig og tror nu på, at jeg igen kan blive et helt menneske.

Jeg græd meget da vi startede samtalerækken, men jeg smilede ved slutningen af forløbet.

For mig siger det alt om hvad du kan!

Vh. H.

 

 

 

 

Modtaget d. 15.02 20.

 

Har du set Crocodile Dundee? I en samtale om hvorfor en kvinde går til psykolog med sine problemer, spørger Mick: Har hun ikke nogen mates?

 

Jeg har oplevet verden vælte. At blive overvældet af en tsunami af triste følelser og miste evnen til at kunne se frem. Og selvom jeg har mine ”mates” derhjemme, kan opgaven at lægge øre og skulder til mine problemer blive for stor og tung at byde dem, for vi skal jo helst kunne grine sammen i morgen og yde hinanden godt selskab i hverdagene, der kommer.

 

I mit møde med Peder mødte jeg et menneske. Jeg havde egentlig forventet noget andet: En notesbog. Et blik over brillekanten. En professionel sødme. Et IT evalueringsredskab til at måle den relationelle udvikling. I stedet mødte jeg et menneske. En person i strømpefødder med en halvlunken kop kaffe i hånden, som havde han lige rejst sig fra sofaen efter en halv times ”Spise med Prise”. Her kom et ligeværdigt menneske som netop jeg havde brug for, et menneske, der mødte mig i øjenhøjde og så mig for det, jeg var. Jeg følte mig set, jeg følte mig mødt, jeg følte mig genkendt. Og jeg genkendte mig selv i mine samtaler med Peder.

 

Peder har hjulpet mig med at lette sløret for mine øjne. Man kan sige, at han er dygtig og professionel, og det er han ganske givet, hvad ved jeg. Men allermest ser jeg ham som menneske. Et menneske, der hjalp et andet menneske. Mig.

 

Næste gang verden vælter – og det siger erfaringen mig, at den gør – Vil der være en plet på landkortet. Et nummer jeg kan ringe til. En adresse. Et menneske. En mate. Og jeg vil vende tilbage.

Tak.

 

 

 

 

 

Modtaget 24.01.20

 

Hej Peder. 
Da jeg har fået det imponerende godt efter bare to gange hos dig.. Vil jeg aflyse min tid fredag. 
Jeg fik sprængt skjoldet i stykker ved skæld ud metoden og har nu fundet den gode gamle Anna igen.. Ja endda en endnu bedre udgave af mig. Jeg har det så skønt. Jeg har fået det så godt at jeg faktisk kunne både skrive en ansøgningg og være til jobsamtale og bare være mig. Det har ført til fast arbejde på plejecenteret Søglimt i Sunds. Og jeg startede i mandags.. 6 dage efter samtalen. 
Jeg vender tilbage hvis jeg får behov for det.

 

 

 

 

Modtaget 08.10.19

 

Fra første besøg hos Peter følte jeg mig tryg, at han skulle hjælpe mig til at ændre det der betød jeg kørte inden samme ring. Peter er så jordnær og tilstede- og jeg kunne åbne op for alt hvad der låste mig. I dag mere end et år senere høster jeg gevinsten af mit hårde arbejde- har fundet mig selv, mit ståsted og glæden ved at nyde alle de ting i mit liv som jeg er så heldig at have. Jeg har fundet den vej som jeg i mange år har holdt tilbage- og det er det største at opdage at jeg nu er fri.
Tak Peter, at hjertet tak for den du er- og din dejlige måde at skubbe mig kærligt derhen hvor jeg nu er. Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger. Kærligst Henriette

 

 

 

 

 

Modtaget 26.09.18

 

De største anbefalinger herfra! Jeg har kun rosende ord om Peder og hans sted! Det har simpelthen været noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Hos Peder har jeg følt mig hjemme fra det minut jeg trådte ind af døren. Tak er et fattigt ord! Anna