På denne side er referencer og udtalelser fra mennesker der har brugt min hjælp. Nogle vi være anonymiseret.

 

 

 

Modtaget 28.01.22

 

Jeg har gået til samtaler hos Peder Jensen i ca 1 1/2 år. Min oplevelse af Peder er, at han er et menneske, der har adgang til alle de aldre han har været igennem, Peder har humor, er ærlig og så er han meget tydelig med hvem han er. Det er meget skønt at Peder først og fremmest er et MENNESKE, der godt tør bringe sig selv på banen, når man sidder der og vælter sit inderste ud og samtidig med at han er terapeut er han osse skidegodt selskab. Jeg går altid fra Peder opløftet, med nyt mod og med oplevelsen af at jeg er blevet hørt, set og forstået. Jeg giver Peder de varmeste anbefalinger!!

Inger Margrethe :)

 

 

 

Modtaget 16.11.21

 

Kan KUN anbefale Peder.

Han er et rigtig behageligt menneske der rummer mange kvaliteter. Man kan tryg åbne sit hjerte, og snakke om ALT med ham. Tillidsfuld, støttende, ærlig, konstruktiv og virkelig et hjerte af guld.

Han er god til at komme til bunds i de udfordringer man har og giver virkelig en åbenbaring.

Du vil ikke fortryde at vælge Peder.

Paw

 

 

 

Modtaget d. 13.08.21

 

Hej Peder.

her er min varmeste anbefaling.

Jeg synes du er rar at snakke med, stille og rolig, god til at sætte sig ind i ens sted hvaordan man har det og være tilstede i nuet. Du er god til at lytte, lave sjov, men os være seriøs. En rigtig behagelig oplevelse og vil med glæde anbefale dig til andre

Mvh C.

 

 

 

Modtaget d. 04.05.21

 

Jeg anbefaler Peder fuldt ud for hans hjælp til at komme gennem min angst og depression. Peder er rolig, kompetent og omsorgsfuld, men også direkte i sin måde at hjælpe mig på. Han er meget skarp til at se hvad der ligger bag og hjælpe mig med at bearbejde problemerne.

Jeg er glad for nu selv at have hånd om livet igen.

Tak Peder

Mona.

 

 

Modtaget d. 10.02.21

 

Tak for hjælpen!

Jeg kan kun anbefale din hjælp til at komme ud af min depression.

Du er skarp, omsorgsfuld og fornemmer præcist hvordan jeg har det og hvordan jeg skal hjælpes.

Kærlig hilsen Kurt.

 

 

 

 

Modtaget d. 07.12.20

 

Hej Peder
Tak for din utrolig varme og anerkendende måde at være på.
Da jeg første gang kom til dig, havde jeg så tydelige signaler på stress og angst, at jeg blev helt bange for mig selv.. Jeg oplevede at jeg ikke kunne kende mig selv, og havde svært ved at få min daglig dag til at gå op.
Jeg havde så travlt med at rede, Alle andre at jeg fuldstændig havde glemt mig selv.
Peder gav mig redskaber til at “ Stoppe op og mærke mine egne behov og følelser” At sætte mig selv først.
Min varmeste anbefaling, du er en dygtig psykoterapeut med hjertet på rette sted

Tak for denne gang

Venlig hilsen
M

 

 

 

 

Modtaget d.. 09.10.20

 

Det kan være svært at finde den "rigtige" til at guide en, når man først er "faret vild".......Men jeg var så heldig at finde den "sti", som førte til Peder. Jeg følte mig straks tryg ved at han "tog min hånd" og viste mig vejen igen....Det var, som om han kendte min "kurs" på forhånd.... Jeg bruger det "kort" han gav mig og er utrolig glad for at vide, hvor jeg skal gå hen, hvis jeg farer vild igen! Tusind tak for det Peder. Kh Helle Malmros. ps. Jeg var ramt af stress.

 

 

 

 

 

 

 

Modtaget d. 22.05.20

 

Jeg mødte Peder på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg følte, at jeg var ved at drukne. Hans hjælp blev min livline, og i det helt rette tempo kom jeg tørskoet på land igen.
Igennem hele forløbet her, har jeg følt mig tryg og forstået, hvilket har givet mig troen på og lysten til livet og kærligheden tilbage.
P.

 

 

 

 

 

Modtaget d. 13.05.20

 

Jeg kom til Peder med et ønske om støtte og vejledning i en vanskelig livssituation.

 Hos Peder oplevede jeg at blive mødt med stor varme, omsorg og forståelse. Jeg følte mig set, som det almindelige sårbare menneske jeg er inde under alle mine roller som medarbejder, kollega, veninde, bestyrelsesmedlem, datter, søster, mor, moster, mormor og kæreste.

 Vi fik hurtigt talt os frem til, hvad der var/er de største udfordringer i mit liv, og Peder støttede mig fint i at få indsigt i og erkendelse af mine uheldige vaner og psykiske mønstre.

Forsigtigt, blidt og kærligt fik han "skubbet" mig i en mere sund og livsnær retning, og nu er jeg mere realistisk omkring mine egne ressourcer og behov for hvile og rekreation. Jeg har bl.a. lært, at det er ok at sige "Nej" til opgaver og personer, som jeg ikke har ressourcer og overskud til at udføre eller være sammen med.

 

Og ikke mindst - AT JEG ER GOD NOK PRÆCIS SOM JEG ER.

 

Tusind TAK for gode samtaler i en grundstemning af tryghed, fred og ro. 

Venlig hilsen B.

 

 

 

 

 

Modtaget d. 03.03.20

 

Hej Peder

Jeg skriver lige til dig for at aflyse min tid i næste uge. Jeg mærker ikke ret meget til min angst i øjeblikket og er blevet rimelige god til at sige fra og trække vejret. Nogle dage kan det godt føles svært og som om der er uro i kroppen men så lukker jeg øjnene og finder ud af hvad der røre sig lige nu, nogle dage trækker jeg stikker ud for at få ro på mig selv. Så tusinde tak for hjælpe det har været fantastisk for mig at lære om mig selv og tage kampen op. Hvis jeg får behov for hjælp ringer jeg.


Vh J.

 

 

 

 

Modtaget d. 19.02.20

 

Peder, du forstod at få noget til at ske i hovedet på mig, således at jeg er et bedre sted efter samtalerne.

Du forstod at bibringe mig en forståelse og accept af min situation og de blokeringer, der fyldte mig.

Samtidig havde du en indføling i den smerte, jeg befandt mig i. Jeg følte mig tryg i samtalerne med dig og tror nu på, at jeg igen kan blive et helt menneske.

Jeg græd meget da vi startede samtalerækken, men jeg smilede ved slutningen af forløbet.

For mig siger det alt om hvad du kan!

Vh. H.

 

 

 

 

 

Modtaget d. 15.02 20.

 

Har du set Crocodile Dundee? I en samtale om hvorfor en kvinde går til psykolog med sine problemer, spørger Mick: Har hun ikke nogen mates?

 

Jeg har oplevet verden vælte. At blive overvældet af en tsunami af triste følelser og miste evnen til at kunne se frem. Og selvom jeg har mine ”mates” derhjemme, kan opgaven at lægge øre og skulder til mine problemer blive for stor og tung at byde dem, for vi skal jo helst kunne grine sammen i morgen og yde hinanden godt selskab i hverdagene, der kommer.

 

I mit møde med Peder mødte jeg et menneske. Jeg havde egentlig forventet noget andet: En notesbog. Et blik over brillekanten. En professionel sødme. Et IT evalueringsredskab til at måle den relationelle udvikling. I stedet mødte jeg et menneske. En person i strømpefødder med en halvlunken kop kaffe i hånden, som havde han lige rejst sig fra sofaen efter en halv times ”Spise med Prise”. Her kom et ligeværdigt menneske som netop jeg havde brug for, et menneske, der mødte mig i øjenhøjde og så mig for det, jeg var. Jeg følte mig set, jeg følte mig mødt, jeg følte mig genkendt. Og jeg genkendte mig selv i mine samtaler med Peder.

 

Peder har hjulpet mig med at lette sløret for mine øjne. Man kan sige, at han er dygtig og professionel, og det er han ganske givet, hvad ved jeg. Men allermest ser jeg ham som menneske. Et menneske, der hjalp et andet menneske. Mig.

 

Næste gang verden vælter – og det siger erfaringen mig, at den gør – Vil der være en plet på landkortet. Et nummer jeg kan ringe til. En adresse. Et menneske. En mate. Og jeg vil vende tilbage.

Tak.

 

 

 

 

 

 

Modtaget 24.01.20

 

Hej Peder. 
Da jeg har fået det imponerende godt efter bare to gange hos dig.. Vil jeg aflyse min tid fredag. 
Jeg fik sprængt skjoldet i stykker ved skæld ud metoden og har nu fundet den gode gamle Anna igen.. Ja endda en endnu bedre udgave af mig. Jeg har det så skønt. Jeg har fået det så godt at jeg faktisk kunne både skrive en ansøgningg og være til jobsamtale og bare være mig. Det har ført til fast arbejde på plejecenteret Søglimt i Sunds. Og jeg startede i mandags.. 6 dage efter samtalen. 
Jeg vender tilbage hvis jeg får behov for det.

 

 

 

 

 

Modtaget 08.10.19

 

Fra første besøg hos Peter følte jeg mig tryg, at han skulle hjælpe mig til at ændre det der betød jeg kørte inden samme ring. Peter er så jordnær og tilstede- og jeg kunne åbne op for alt hvad der låste mig. I dag mere end et år senere høster jeg gevinsten af mit hårde arbejde- har fundet mig selv, mit ståsted og glæden ved at nyde alle de ting i mit liv som jeg er så heldig at have. Jeg har fundet den vej som jeg i mange år har holdt tilbage- og det er det største at opdage at jeg nu er fri.
Tak Peter, at hjertet tak for den du er- og din dejlige måde at skubbe mig kærligt derhen hvor jeg nu er. Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger. Kærligst Henriette

 

 

 

 

 

 

Modtaget 26.09.18

 

De største anbefalinger herfra! Jeg har kun rosende ord om Peder og hans sted! Det har simpelthen været noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Hos Peder har jeg følt mig hjemme fra det minut jeg trådte ind af døren. Tak er et fattigt ord! Anna