Parterapi.

Er I et par i akut krise eller har I det svært med kommunikationen? Har I mistet gnisten? Er der magtkampe som I ikke ved hvad i skal gøre ved? Føler I jer ikke hørt eller forstået af hinanden?
Det er de færreste par der kommer gennem parforholdet uden kriser og konflikter. Her kan parterapi være en god løsning. Der kan være gensidige bebrejdelser, skænderier, uenighed om basale ting, den nære kontakt er forsvundet.
Konflikterne i et forhold kan imidlertid blive så fastlåste, at man oplever stor utilfredshed med parforholdet og kan have svært ved at tro på, at det nogensinde kan forandre sig i en positiv retning.


Problemerne kan skyldes:

  • man ofte giver sin partner det, man gerne selv vil have, hvilket ikke nødvendigvis er det partneren kunne tænke sig.
  • at man ikke får det man har brug for.
  • at man ikke føler sig forstået og set som det menneske man er.
  • ethvert par bringer normer med sig fra hver deres familie omkring hvilke regler, der gælder i et parforhold, hvilket kan føre til misforståelser og uenigheder.
  • når følelserne er i kog, holder parterne op med at lytte til hinanden og konflikten forstærkes.
  • Jalousi og urtroskab.
I parterapi får I mulighed for, at tale sammen om hvordan det er at være jer hver især i forholdet, samt at finde nye måder at kommunikere og håndtere konflikter på. Sammen kan vi undersøge hvornår og hvordan det går galt, og skabe nye mønstre.
Parforholdet vil ofte være præget af den enkeltes baggrund og den livs historie i hver bringer med ind i forholdet. Det kan derfor være en god idé, at bearbejde disse elementer i individuel psykoterapi.

Målet med parterapi er, at I samarbejder og får nærhed, at I bliver bedre til at se hinanden og hinandens behov, at I bliver mere tilfredse hver og tilsammen og får kærligheden tilbage i forholdet.

Er problemerne store og kan I ikke selv overskue dem er parterapi en god løsning.

Jeg har god erfaring med effekten af parterapi. Den forhindrer i mange tilfælde skilsmisse, samt forbedrer nærheden i parforholdet.

En konsultation i parterapi varer en time og tyve minutter og koster 900 kr.

Betaling foregår ved afslutning af samtalen enten kontant eller Mobil Pay.

Er I interesseret i parterapi ring og vi laver en aftale, eller I kan sende en mail hvor I beskriver vanskelighederne. Jeg vil så kontakte jer for nærmere samtale.

Har I spørgsmål til parterapi er I velkomne til at ringe på 26 25 75 87 eller sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.